keskiviikko 19. syyskuuta 2018

Vastaa Helsingin poikittaislinjojen liikkumiskyselyyn!

Helsingin poikittaislinjojen liikkumiskysely on avattu
Helsingin poikittaislinjojen liikkumiskyselyyn voit vastata 7.10.2018 asti.
Olemme avanneet liikkumiskyselyn, jolla kartoitamme Helsingissä linjojen 51, 52, 56, 57 ja 552 vaikutusalueella kulkevien liikkumistottumuksia. Lisäksi toivomme saavamme ideoita linjastosuunnittelun tueksi.

Vastaa kyselyyn osoitteessa: https://app.maptionnaire.com/fi/4830/ 

Liikkumiskyselyyn voit vastata 7.10.2018 asti. Kyselyyn voit vastata myös, vaikka et käyttäisi joukkoliikennettä. Vastaamiseen menee noin 5–10 minuuttia.

Käy siis vastaamassa ja kerro omista ja perheenjäsentesi matkoista, joiden lähtö- tai määränpää on Helsingin alueella linjojen 51, 52, 56, 57 tai 552 vaikutusalueella. Kysymykset koskevat matkojen suuntautumista sekä mielipiteitä alueen joukkoliikenteestä.

6 kommenttia:

  1. Kyselyyn ei pysty vastaamaan kannettavalla tietokoneella, osoitteet ei edes näy kunnolla karttapohjasta, ei saa sijoitettua , huonosti toteutettu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos palautteestasi! Katsomme, jos pystymme kehittämään karttakyselyä jatkossa siten, että sitä olisi helpompi käyttää. Jos et saanut vastattua kyselyn kautta, niin voit kertoa mielipiteesi täällä blogin puolella.

      Poista
  2. Bussi 51 on minulle tärkeä koulubussi ja toivoisin että sillä pääsisi edelleen männikkötiellä olevalta koivikkotien pysäkiltä pysäkille porvoonkatu

    VastaaPoista
  3. Bussi 51 on minulle tärkeä koulubussi ja toivoisin että sillä pääsisi edelleen maunulasta männikkötiellä olevalta pysäkiltä koivikkotie pysäkille porvoonkatu

    VastaaPoista
  4. Linja 555 on myös poikittaislinja. Linjan jatkuminen Keilaniemestä Lauttasaareen on palautettava. Lauttasaarelaiset käyttävät linjaa työmatkoihin, harrastuksiin ja Sellon palveluihin päästäkseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos kommentistasi! Tässä Helsingin poikittaisyhteyksien kehittämisessä keskitytään Helsingin alueen poikittaisyhteyksiin.

      Mitä tulee mainitsemaasi linjaan 555, niin linjan reitti katkaistiin Keilaniemeen jo 13.8.2018 alkaen, koska linjan 104 liikennöinti aloitettiin tällöin ja Lauttasaaren päätepysäkin kapasiteetti ei riitä kolmelle linjalle (21B, 104 ja 555) samanaikaisesti. Linjan 555 ajoyhteys Keilaniemestä Kehä I:lle katkeaa vuoden 2018 lopussa, joten linjan reitti olisi jouduttu joka tapauksessa katkaisemaan. Olemme pahoillamme sinulle ja muille aiheutuneesta haitasta!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.